Kundservice: kontakt@e-liquids.se | 073-6775487

startsida

Våran mest sålda e-juice på e-liquid just nu!

Nedan hittar du vårat utbud av bästa billig e-liquid i premium klass som vi säljer från 59kr per flaska. Alla fabrikat av e juice som vi säljer är testade och håller en hög standard. De vätskor vi säljer är nikotinfria, och du måste vara över 18 år för att få handla av oss även om den inte innehåller nikotin.

PaymentsBetala via PayPal, Mastercard, Visa eller Swish.

FlagsVi skickar beställningar till hela norden.

Aromer & Essenser för att blanda egen e-liquid

Vi säljer essenser för att bland egna e juice – vårat utbud av olika fabrikat, smaker och volymer är det största i norden när det gäller aromer och essenser. Att vi sedan säljer dem för bästa pris är ju också det en stor anledning till varför du ska köpa dina DIY tillbehör hos oss. Nedan finner du ett urval av några utav de bäst säljande aromerna just nu:

E-Liquid & Essenser

Ejuice utan nikotin

All den ejuice vi säljer på E-Liquids.se är Shortfill och har plats för nikotin shots. Vi har valt att bara fokusera på att sälja e-vätska med plats för nikotin då denna typ av liquid blir billigare för dig som kund än att köpa i små flaskor på 10 ml styck.

18 års åldersgräns vid köp av E Liquid

I Sverige har vi TPD (tobaksdirektivet) som alla länder inom Europa måste följa sedan 2001. Detta innebär bland annat att reklam av Ecigaretter, vape produkter och e liquid inte är  tillåten. Produkter måste också vara godkända och registrerade hos Folkhälsomyndigheterna i Sverige. Vi på E-Liquids.se har stenkoll på dessa lagar och följer kontinuerligt utveckligen av nya lagar.

Är det farligt att röka e-liquid

Debatten kring användningen av e-cigaretter och e liquid har varit het sedan första puffen på en vape. Det finns två läger som båda menar att de har starka bevis för sin sak. Vi tycker att det idag är för tidigt att avgöra om eliquid är farligt att röka ner i lungorna eller inte.