Kundservice: kontakt@e-liquids.se

Bli Partner

Att vara partner med oss på E-Liquids betyder att vi hjälper varandra, inte bara i affärer. Vi ser alltid till att våra partners är nöjda, är dem nöjda så gör dem oss nöjda.

Vi söker i dagsläget framförallt Svenska & Skandinaviska E-juice tillverkare som vi ser ett helt naturligt utbyte av tjänster och köp av varandra. Eftersom att vi på E-Liquids har och kommer alltid att ha Aromer som vårat fokus område, så blir det helt naturligt för oss att vi enbart samarbetar med Svenska & Skandinaviska E-juice tillverkare.

Hemsida:

Vi kan hjälpa dig och ditt företag att komma igång med att börja sälja dina produkter på nätet. Kanske du bara vill ha en sida med mer information om dina produkter.

Marknadsföring:

Vi kan marknadsföring utan och innan och besitter massa med resurser som vi kan använda för att hjälpa dig att få ditt företag att synas.

Vi äger hemsidor i många olika genre och olika typer av målgrupper som besökare på våra hemsidor.

Reklamvideo:

Vi jobbar med rörligt material och vet om att de flesta idag uppskattar videos som för fram ett budskap istället för snodda bilder från Google. Vi har våran grund i både hemsideskapande, marknadsföring och i försäljningsbranschen.

Vi har skapat reklam videos åt många utav våra partners och gör så även för dig om det så önskas.

SEO:

Att ha en snygg och funktionell hemsida är tyvärr bara en liten del av jobbet, det svåra är att få folk att hitta till den. vi har över 15 års erfarenhet av SEO (Sökmotoroptimering) vilket betyder att få din hemsida att komma så högt upp i Googles sökresultat när de söker efter en produkt som du skulle kunna ha på din hemsida.

Att komma högt upp i Googles sökresultat kan vara tungan på vågen och kommer av sig själv dra kunder till dig utan att du behöver göra massa reklam hela tiden.

Social Marketing:

Vi har ett stort kontakt när på sociala medier och äger egen vape grupp, samt känner flera av dem som äger de andra stora. Vi har kontakt med flera stora bloggare samt kändisprofiler som kan hjälpa oss.

Kontakter:

Vi har under årens gång byggt upp ett stort kontakt när både ifrån vapeing världen och hemside och marknadsförings världen. Vi kan oftast fixa det mesta som de flesta behöver.

Sälja dina produkter:

Vi säljer dina produkter på flera utav våra shoppar på en och samma gång och ser till att du får sälj och möjlighet att synas bättre.

E-juice Partner:

 

Har du en egen E-Juice linje som du vill börja sälja, eller är du bara ute efter att sälja mer av den du har. Vi har lösningar för både helt nya på marknaden och mer rutinerade spelare.

Vi har helhetspaket som igen annan kan erbjuda på marknaden i form av hjälp med att bygga upp webshop, marknadsföring och reklamvideos.

Läs mer om vad vi kan göra för dig & din firma på fliken “vad vi kan göra för dig”

Fysisk butik & Butiksägare:

Går du i tankar om att öppna en helt egen vape butik eller börja ta in och sälja e-cigaretter i din butik? Vi har hjälpt andra att uppfylla sina drömmar och kan bistå med allt ifrån grossist priser & den hjälp du kan behöva i början för att få din verksamhet att börja rulla.

För att få veta mer kan du klicka här.

Affiliate:

Vi håller på att bygga upp vårat helt egna affiliate program som gör det möjligt för bloggare och hemsideskapare att länka till våran hemsida och produkter och få en provision för varje sälj du genererar.

Orkar du inte vänta tills affiliate programet är färdigt så kan du kontakta oss här på E-LIQUIDS AFFILIATES.

Det finns naturligtvis många olika anledningar till varför du skulle välja att bli partner med oss på E-Liquids. Vi har listat några av det bästa anledningar som vi tycker är en stor styrka hos oss, som du också kan dra förmån av:

1: Hjälp med hemsida & branding:

Vi har våran grund i både Eciggs marknaden, men har också över 15 år i ryggen av hemside skapande. Vi kan göra det mesta åt dig ifrån hemsidor, webshop & reklam filmer.

Vårat mål när vi går in i ett samarbete är att du som e-juice tillverkare ska sälja så bra som möjligt, vilket gör att vi alltid ser till att leverera mer än vad som är förväntat av oss.

2: Vi har kontakter som kan hjälpa dig:

Vi på E-Liquids har mycket kontakter både i Sverige och utanför Sverige. Vi har kontakt med några av det allra största på marknaden oavsett det handlar om e-juice tillverkare, butiker eller grossister.

Utöver detta har vi även byggt upp ett nätverk med olika hemsidor och möjligheter att se till att dina varor syns mer på nätet. Vi har kontakt med några av det större profilerna både inom vaping världen och utanför.

3: Vi är StandBy nästan 24/7

Vi skiljer oss en hel del från andra i det avseende att när andra packar ihop för dagen, har vi bara börjat. Vi brinner för det vi gör och jobbar näst intill dygnet runt.

4: Vi säljer dina varor:

Går vi in ett samarbete med er så vill vi naturligtvis också att ni ska sälja mer av era e-juicer, och vi hjälper då till att sälja och marknadsföra era juicer på våran hemsida & i våran fysiska butik vid Norska gränsen.

[nm_contact_form_7 id=”5651″]
[nm_banner text_alignment=”align_center” image_id=”5640″]