Kundservice: kontakt@e-liquids.se | 073-6775487

DIY E-Juice Calculator

DIY E-juice & E-liquid Calculator

Här kan du räkna ut exakt hur mycket aromer, nikotin, PG/VG du ska använda med våran Kalkylator / Calculator för att få just den blandingen du önskar.

Önskad slutprodukt

Total volym

ml

Nikotin-koncentration

mg/ml

Önskad PG/VG-ratio

70% VG

Nikotin

Nikotin-koncentration

mg/ml

Nikotinets PG/VG ratio

100% PG
0% VG

Smaker

  Recept

  Innehållmlg
  Nikotin bas
  PG
  VG
  Total

  Total arom: %

  Hur du använder e-liquid & e-juice calculatorn:

  Med våran eliquid calculator kan du räkna ut exakt hur mycket du ska ha av nikotin, aromer och basvätska med PG och VG. När du ska blanda en egen ejuice är det viktigt att du är så precis som du bara kan vara.

  Därför har vi gjort denna calculator så precis och nogran som vi bara kunde. Tyvärr så går det i dagsläget inte spara din egena ejuice recept som du skapar i calculatorn, men detta är en tjänst som kommer att komma snart till calculatorn.

  För att hitta bra recept på goda ejuicer så kan du hitta det på många bra sidor, sök bara efter ejuice recept på Google så får du upp massa sidor som har samlat ihop bra recept. Ta ett som du tycker verkar vara gott, ställ in mängd av varje ingrediens som du behöver i calculatorn och ställ in i vilken mängd som du vill skapa din ejuice.

  Följ sedan calculatorns anvisningar på hur mycket du ska ha av aromer, basvätska och nikotin. Gör du detta noggrant och har turen med att hittat ett bra recept så kommer du nu ha en god ejuice.

  Glöm dock inte bort att en del juicer kräver en Steep tid, detta innebär att du måste vänta i någon dag eller i någon vecka innan juicen är som bäst.

  om du behöver hjälp med calculatorn om hur den funkar eller med hur man blandar sin egna ejuice så rekommenderar vi dig att först kolla på en youtube video där de visar hur du använder en ejuice calculator.

  Även om den calculatorn i videon inte är våran calculator så är den troligtvis väldigt snarlik våra, det är nämligen bara några saker som den ska räkna ut och alla ejuice calculatorer är snarlika.

  Om tekniska problem skulle uppstå när du använder våran ejuice calculator så hör gärna av dig till våran kundservice.