Kundservice: kontakt@e-liquids.se | 073-6775487

DIY E-Juice Calculator

DIY E-juice & E-liquid Calculator

Här kan du räkna ut exakt hur mycket aromer, nikotin, PG/VG du ska använda med våran Kalkylator / Calculator för att få just den blandingen du önskar.

Önskad slutprodukt

Total volym

ml

Nikotin-koncentration

mg/ml

Önskad PG/VG-ratio

70% VG

Nikotin

Nikotin-koncentration

mg/ml

Nikotinets PG/VG ratio

100% PG
0% VG

Smaker

  Recept

  Innehållmlg
  Nikotin bas
  PG
  VG
  Total

  Total arom: %

  Hur du använder e-liquid & e-juice calculatorn:

  Med våran eliquid calculator kan du räkna ut exakt hur mycket du ska ha av nikotin, aromer och basvätska med PG och VG. När du ska blanda en egen ejuice är det viktigt att du är så precis som du bara kan vara.

  Därför har vi gjort denna calculator så precis och nogran som vi bara kunde. Tyvärr så går det i dagsläget inte spara din egena ejuice recept som du skapar i calculatorn, men detta är en tjänst som kommer att komma snart till calculatorn.

  För att hitta bra recept på goda ejuicer så kan du hitta det på många bra sidor, sök bara efter ejuice recept på Google så får du upp massa sidor som har samlat ihop bra recept. Ta ett som du tycker verkar vara gott, ställ in mängd av varje ingrediens som du behöver i calculatorn och ställ in i vilken mängd som du vill skapa din ejuice.

  Följ sedan calculatorns anvisningar på hur mycket du ska ha av aromer, basvätska och nikotin. Gör du detta noggrant och har turen med att hittat ett bra recept så kommer du nu ha en god ejuice.

  Glöm dock inte bort att en del juicer kräver en Steep tid, detta innebär att du måste vänta i någon dag eller i någon vecka innan juicen är som bäst.

  om du behöver hjälp med calculatorn om hur den funkar eller med hur man blandar sin egna ejuice så rekommenderar vi dig att först kolla på en youtube video där de visar hur du använder en ejuice calculator.

  Även om den calculatorn i videon inte är våran calculator så är den troligtvis väldigt snarlik våra, det är nämligen bara några saker som den ska räkna ut och alla ejuice calculatorer är snarlika.

  Om tekniska problem skulle uppstå när du använder våran ejuice calculator så hör gärna av dig till våran kundservice.

  Här hittar du recept för att skapa din egna ejuice

  Idag behöver du inte ens kunna skapa egna e-juice recept, det finns nämligen en hel uppsjö av hemsidor som tillhanda håller sådana tjänster. På dessa sidor kan du välja bland tusentals olika recept till din nya ejuice. Och bäst av allt är att de kostar inget att låna dessa recept.

  Spara pengar & tjäna pengar på att göra egen ejuice

  Att det sedan lång tid tillbaka har varit lönsamt att tillverka sin egna ejuice är nog ingen frågan om. Att tillverka sin egna ejuice är inte bara ett lätt sätta att spara pengar på, utan också ett sätt som många kan tjäna pengar på. Till att börja med så kostar det nästan ingenting de basvätskor man använder när man gör en e-juice, och det går otroligt snabbt att tillverka en hyfsad ejuice idag. För att tillverka en 60 ml shortfills kostar det ca 10 kr i produktions kostnad, och tidsmässigt sett så är det också otroligt lönsamt.

  Några av det största ejuice tillverkarna började även dem som alla andra, man började med att göra e-juice åt sig själva och till vänner. Sakta men säkert såg de att de kunde sälja sin ejuice till premium priser och på så vis tjäna extra pengar. Med tiden blir detta inte bara extra inkomst för dem, utan många av de som fram för allt var tidigt ute har tjänat massa pengar på detta med åren.