Kundservice: kontakt@e-liquids.se | 073-6775487

E-Liquid

E-Liquid från galet billiga 59kr/st

E-Liquid – Vi har bästa e-juicen med många goda smakvarianter.

E-Liquid till  E cigaretter. Några utav de juicer vi på E-Liquids har valt att ha med i vårat sortiment är Svenska tillverkare som har gjort sig kända för att göra bra E-vätska. Vi tycker det är viktigt att du som kund ska kunna känna dig säker på att den eLiquid du väljer att köpa till din E-cigarett skall vara av högsta kvalitet.

För att kunna våga testa nyaste och senste E-liquiden måste du kunna veta att den e juice du precis har köpt är en testad och bra. Vi på E-Liquids.se säljer ingen till dina E cigg utan att själva först ha testat att smaka på det det. För att säkerställa att du aldrig ska få en E juice som har gått ut i datum eller på något annat vis skulle vara av sämre kvalitet än normalt, går vi igenom vårat sortiment en gång i månaden och kollar över bäst före datum på alla vår E Liquid.

Vad är E-Liquid för något

E-Liquid eller e-juice som det oftast kallas för, är den vätska som förångas i en elcigg. Den består främst av en komposition av PG Propylenglykol (E1520) och VG Vegetabiliskt Glycerin (E-422), samt essenser och nikotin.

Dessa fyra ämnen är det som utgör en e juice, och kan blandas i olika styrkor. Den man har minst av är naturligtvis nikotin, och sedan essenser. Mest använder man PG & VG, som är det som kallas för basen i en eliquid.

För att få fram en smak i e-liquid så använder man sig av starka essenser som smakar mycket. Dessa kan man mixa och blanda i miljontals kombinationer tills dess att man hittar något man gillar.

Kan man göra sin egna E Liquid?

Det finns många som gör sin egna e-liquid runt om i världen. Detta är ett billigare alternativ än att köpa färdiga ejuicer. För att lära dig mer om hur du kan blanda din egna ejuice kan du läsa den här DIY artikel som visar allt ifrån början till slut.

Det svåra med att blanda en egen ejuice är att hitta en god kombination av essenssmaker som passar ihop med varandra. När detta är gjort behöver du också hitta rätt styrka för det.

Använd dig av en E-Liquid kalkylator:

Det är naturligtvis möjligt att kunna räkna ut för hand eller i huvudet hur mycket du ska ha av varje ingrediens, men det är betydligt lättare och blir mer exakt om du använder dig av en online kalkylator.

Om du vill testa en bra och gratis ejuice kalkylator så rekommenderar vi starkt E-Liquids E juice Kalkylator. Den är på svenska och är en lätt använd DIY kalkylator online.