Kundservice: kontakt@e-liquids.se | 073-6775487

FAQ

FAQ – Vanligt förekommande frågor

Vid köp av e-jucevätskor innehållande nikotin är åldersgränsen 18 år. Övriga produkter är ej belagda med ålderskrav, rena aromer behöver du inte vara 18 för att köpa. Men vid ålder under 18 år krävs målsmans tillstånd.
Ja, om du använder en e-cigarett blir din månadskostnad 3 gånger lägre.
10 ml E-juice är jämförbart med 5-6 paket cigaretter. Det vill säga att du betalar 35 kr för 10 ml E-juice och det motsvarar det antalet vanliga cigaretter som du skulle betala 275-330 kr för.
E-juicen består av tre ingedienser: Destilerat vatten Arom/smakämne Propylenglykol (PG) eller Vegetabiliskt Glycerin (VG)
Kanske vejpar jag mer än jag borde? Det är absolut bäst att ha lite självkontroll och lyssna på sin inre röst. Vid överkonsumtion kan svettning och yrsel förekomma samt illamående.
Propylenglycol (PG) och Vegetabiliskt glycerin (VG) är de två baser som utgör grunden i din E-juice. När vi pratar om E-juice, så har dessa baser olika effekter som måste blandas på rätt sätt för att få de optimala E-juicerna. PG – Propylenglycol är bra för att bevara smaken och medför ”rivet” i halsen för brukaren vid rätt mängd. Ju större mängden av PG är, desto mer smak. VG – den vegetabiliska glycerinen är det som ger ångan. Ju större mängden av VG är, desto mer ånga. När man blandar dessa två baser, kan man alltså producera E-juicen precis som man önskar.
Hangsen Standard: 70% PG & 30% VG Hangsen VG-70: 70% VG & 30% PG Suprem-e: 50% PG & 50% VG Halo: okänd Liquideo: Varierar mellan de olika smakerna.
Nej vi säljer bara nikotinfritt!
En rekomendation är att man visar hänsyn och förklarar att det inte är en ?vanlig? cigarett och alltid frågar om det är ok att vejpa. I december 2012 lade EU-kommissionen fram ett förslag om att utöka sitt Tobaksproduktdirektiv. Tillägget är att produkter som bygger på nikotin men inte innehåller tobak ska behandlas som tobaksvaror. Tidigast 2015 eller 2016 väntas förslaget träda i kraft.
Frakten baseras på mängden produkter i kundvagnen. Lägg till de produkter i kundvagnen som ni önskar köpa. Frakten räknas då ut per automatik beroende på vilket fraktsätt ni väljer.
Just nu skickar vi till Sverige, Norge & Danmark
Leveranstiden är normalt 2-3 arbetsdagar vid beställning av lagerförda varor. De flesta produkter på sidan är lagerförda, men vissa nytillkomna smaker inom E-Juice, eller nytillkomna övriga produkter kan ha lite längre leveranstid. I Sådana fall informerar vi om detta!