Kundservice: kontakt@e-liquids.se | 073-6775487

Om oss

Om E-Liquids.se

E-Liquids.se är en onlinebutik som säljer aromer och essenser till både privatpersoner och företag. Vi har valt att ta in produkter som vi anser, och ser att andra har stort förtroende för. Våra aromer och essenser är från de marknadsledande varumärkena i sin nisch. Några utav de företag vi jobbar med är bland annat Capella Flavors, Flavor West och TFA (The Flavor Apprentice), som alla tre är ledande aktörer inom essens och aromer.

E-Liquids.se startades igång under hösten 2017, då vi kände att det behövs en ny färsk fläkt inom arom- och essenbranschen hos vapare och e-cigarettrökare. Vi riktar oss mot alla som tycker det är kul att skapa nya egna kreativa smaker. Vi kommer alltid att sträva efter att försöka göra det lättare för dig som skapa egna kombinationer och vi kommer allt eftersom ta fram nya  kreativa verktyg som idag inte har setts på marknaden.

E-Liquids.se drivs av ett företag baserat i Karlstad vid namn Sweden Intermedia. Vi kommer framåt våren/sommaren 2018 knoppa av E-Liquids till ett eget bolag. Vi kommer nu fokusera på att i första hand ta fram en så bra och lättanvänd hemsida som möjligt för alla kunder. Vi är idag tre vänner som jobbar med E-Liquids – två av oss har tidigare jobbat med just e-cigaretter och en av oss inom hemsidebranschen, samt inom försäljning. Vi är därmed ett starkt team med bred kunskap för en framtida succé inom denna marknad. Vi hoppas att vår tjänst passar dina behov. Har du tips eller andra funderingar på hur vi kan förbättra våra tjänster så tveka inte på att höra av dig!

 

Mvh,

vi på E-Liquids