Kundservice: kontakt@e-liquids.se | 073-6775487

Panelen

[nm_banner text_alignment=”align_center” image_id=”5660″]

Panelen är som det låter en panel som har en enda uppgift, att bedöma och recensera. I detta fall handlar det om E-juicer.

Genom att anmäla dig till panelen så får du tillgång till free samples på E-juicer som juice makare vill ha marknadsanalys på.

Eftersom att det handlar om en marknadsanalys, så har också tillverkarna av e-juicerna som enda motkrav av dig att du ärligt och ordentligt ger betyg på några olika faktorer.

Vi på E-Liquids tar inget ansvar för de juicer som skickas ut som free samples eller att beskrivningen av dem är korrekt. Alla free samples skall brukas på eget ansvar och får inte säljas vidare.

Vi på E-Liquids kan inte heller säga hur ofta du får chansen till free samples och i hur stora volymer. Det handlar helt enkelt om hur mycket vi får in och hur många som vill vara med och testa.

Panelen är till för alla som vill vara med och testa nya spännande E-juicer. Du måste naturligtvis vara över 18 år för att kunna vara med.

Vi och våra partners har absolut inget emot att du gör recensentioner på din YouTube kanal eller via andra sociala medier. Skulle det vara så att tillverkaren inte vill att du ska ha en offentlig recensention så säger vi till.

Är du en e-juice makare som vill få dina e-juicer testade och få recensioner på dina juicer, så hör du av dig till oss via kontakt på sidan “Bli Partner”

[nm_contact_form_7 id=”5671″]