Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Recept: The Reaper (Victor Bryn-Jensen)

|8/06, 2022

Recept: The Reaper (Victor Bryn-Jensen)

E-Liquids Receptbok får kändisbesök!

Denna vecka släpper vi ett recept på en e-juice, som har varit så mytomspunnen att vissa undrar om den ens existerar. Låt oss presentera The Reaper av ingen mindre än Victor Bryn-Jensen.

Victor är en riktig vejpveteran som de flesta känner till, dessutom är han en otroligt begåvad e-juiceskapare. Han var välkänd för sitt e-juicemärke NollÅttan, och idag så känner vi bäst igen honom för hans fantastiska recept till e-juicemärket Lovedrops.

The Reaper har hängt med i vapevärlden länge, det är en sinnessjukt kall mentol-juice som får även den mest rutinerade vejparen att haja till. Den har används i utmaningar på event, huskur för förkylningar, och botemedel mot vejptunga. Detta är ett e-juice som borde finnas i allas skafferi, i ur och skur, för när man blir sjuk eller bör rensa paletten. Eller varför inte utmana dig själv eller dina vänner till The Reaper Challenge? (RDA på 200W)

Nedan följer receptet i procent: (klicka på essensen för att komma till produktsidan)

Menthol (Inawera)
10%
WS-23 40% (E-Liquids)
3%
Extreme Ice (Flavor West)
3%
Peppermint II (The Flavor Apprentice)3%
Super Sweet (Capella)
1.2%

Hela receptet finns också som ett färdigt paket, som ni hittar HÄR

Ni hittar också receptet på vårt e-liquids-recipes-konto, där du kan skräddarsy receptet för att passa den mängden, nikotinstyrkan och viskositeten du vill ha!
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL RECEPTET PÅ E-LIQUID-RECIPES!

Har du några önskemål på vilka typer av recept du vill se? Eller vill du kanske dela med ditt egna favoritrecept i receptboken? Kontakta oss på [email protected] så ser vi till att det blir verklighet!