Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

FAQ - Vanliga Frågor

FAQ - Vanligt Förekommande Frågor


Gällande Köp:

Vilka betalsätt stödjer ni?

Du kan välja mellan att betala via Klarna Checkout eller med Swish.

Vilka fraktsätt har ni?

För mindre försändelser så skickar vi med Postnord direkt till din brevlåda, och för större och tyngre så skickar vi med DHL till ditt närmaste ombud.

Vad kostar frakten?

Fraktkostnaden är viktbaserad. Detta gör att vi kan erbjuda låga fraktkostnader om du bara vill fylla på med lite essenser. Fraktkostnaderna börjar på 29kr och sträcker sig till 59kr beroende på hur tunga produkter du ska beställa.

Hur lång tid tar det att få min beställning?

Leveranstiden brukar variera mellan 1-4 dagar. Vi försöker alltid hinna packa din order samma dag, eller dagen efter du har lagt din order. Sedan lämnar vi över det till fraktbolaget som brukar ta 1-2 dagar på sig att leverera paketet. Detta kan dock variera ibland beroende på vart i landet du bor, och därför så brukar vi garantera din leverans på 1-4 dagar.

Jag vill handla som företag, hur gör jag det?

För vanliga beställningar så kan du använda företagskassan i Klarna Checkout. Vill du göra en specialbeställning för större storlekar? Kontakta oss via kontaktformuläret, eller på mail (alternativt meddelande på Facebook) så löser vi det mot förskottsbetalning.


Gällande Produkter:

Vad är PG och VG?

Propylenglykol (PG) och Vegetabiliskt Glycerin (VG) är de två baser som utgör grunden i din E-juice. När vi pratar om E-juice, så har dessa baser olika effekter som måste blandas på rätt sätt för att få de optimala E-juicerna. PG – Propylenglykol är bra för att bevara smaken och medför ”rivet” i halsen för brukaren vid rätt mängd. Ju större mängden av PG är, desto mer smak. VG – den Vegetabiliska Glycerinen är det som ger ångan. Ju större mängden av VG är, desto mer ånga. När man blandar dessa två baser, kan man alltså producera E-juicen precis som man önskar.

Jag vill ha en (t.ex.) espresso-smak, vilken essens är bäst?

Det är omöjligt att säga vilken essens eller tillverkare som har gjort den smaken du letar efter bäst. Alla våra smaklökar och preferenser är olika. Vi försöker ha så många olika typer av essenser gjorda av så många tillverkare som möjligt tillgängliga, det bästa du kan göra är att ta hem ett gäng olika, och pröva själv. Vi har gjort det möjligt att köpa alla essenser i mindre och billigare 10ml-flaskor just för den här anledningen.

Jag letar efter en specifik tillverkare/essens, kan ni ta hem den?

Det är absolut inte omöjligt! Vi försöker alltid hitta nya tillverkare och essenser att lägga till i vårt sortiment, och uppdaterar vårt lager i den mån som vi har möjlighet till. Har du tips eller önskemål om en tillverkare eller essens, fyll i vårt kontaktformulär, maila oss på [email protected] eller skicka ett PM till oss på Facebook så återkommer vi!

Jag skulle vilja köpa större kvantiteter så som 500ml-flaskor av essenser, hur gör jag det?

Kontakta oss via kontaktformuläret, eller på mail (alternativt meddelande på Facebook) så löser vi det mot förskottsbetalning.

Var kan jag hitta recept?

Det finns många databaser med recept, men vi kan rekommendera E-Liquid-Recipes där alla användare kan lägga upp sina recept och få dem recenserade. Du hittar E-Liquid-Recipies HÄR

Har ni någon recept-kalkylator på hemsidan?

Tyvärr så har vi ännu inte fått in någon kalkylator här på hemsidan, men vi rekommenderar varmt E-Liquid-Recipies kalkylator som du hittar HÄR